icon
icon
icon
icon

Shkarkuesi i TikTok

Kopjoni një lidhje videoje TikTok në kutinë e kërkimit më poshtë dhe klikoni në 'Konverto tani' për të përdorur shkarkuesin tonë TikTok për të marrë videon pa filigran!

🔗
Pamja e ekranit të TikTok
flluskë mesazhi me zemër në të

EASY PEASY

TikTok Videos tre klikime larg.

raketë hapësinore

RRUTEVE SHPEJTË

Duhen më pak se 2 minuta për ta kthyer dhe shkarkuar

mburojë e errët me një shenjë kontrolli mbi të

I SIGURT

Faqja jonë e internetit është ndërtuar duke pasur parasysh privatësinë.

Si të përdorni shkarkuesin e videove TikTok të Downtik

Shkarkimi i videove TikTok nuk ishte kurrë aq i lehtë sa sot, falë platformës sonë.

Me shkarkuesin tonë TikTok, mund të shkarkoni video në tre hapa:

Kopjoni ikonën

Hapi 1

Kopjoni URL-në e videos së TikTok që do të shkarkoni.

Ngjit ikonën

Hapi 2

Ngjitni lidhjen me videon në kutinë e URL-së që shihni më lart.

Shkarko media

Hapi 3

Shtypni butonin "Konverto tani" dhe prisni derisa shkarkimi të përfundojë.

Pse duhet të përdorni gjithmonë shkarkuesin TikTok të Downtik

Ikona e filigranit
Nuk ka filigranë

Askush nuk do të jetë në gjendje të tregojë se nga është videoja.

HD
HD, Gjithmonë.

Ju premtojmë se nuk do të keni nevojë të shqetësoheni nëse videoja duket e shtrembër.

Ikona e laptopit dhe telefonit
Të përgjegjshme

Windows? Mac? Android? iPhone? Shpejt? Po.

Ikona e dorës
Lehtë

Aplikacioni më i thjeshtë për t'u përdorur në internet.

Ikona e shpejtësimatësit
Crazy Fast

Koha jonë mesatare e shkarkimit është më pak se një minutë.

ikonë miqësore për përdoruesit
Përdorues miqësor

Pasi të na provoni, nuk do të përdorni asnjë mjet tjetër.

Pyetjet e shpeshta

Gjeni videon tuaj të preferuar në aplikacionin TikTok dhe prekni share. Kopjoni lidhjen dhe ngjisni atë në kutinë e kërkimit në krye të kësaj faqeje. Klikoni në "Konverto tani" dhe prisni që Downtik të heqë filigranin TikTok nga videoja juaj. Pasi Downtik të përfundojë përpunimin e videos tuaj, klikoni mbi shkarkimin për ta ruajtur videon në iPhone ose iPad tuaj.
Shkoni te aplikacioni juaj TikTok ose në faqen e internetit të TikTok në shfletuesin tuaj. Gjeni videon që dëshironi të shkarkoni dhe trokitni lehtë mbi butonin e ndarjes. Klikoni në lidhjen e kopjimit. Nëse nuk mund ta shihni atë opsion, lëvizni pak djathtas dhe duhet të jeni në gjendje ta gjeni. Ngjitni lidhjen në kutinë e kërkimit në krye të faqes kryesore të Downtik. Klikoni në "Konverto tani" dhe prisni që shiriti i përparimit të arrijë në fund. Pasi Downtik të ketë përfunduar përpunimin e videos suaj, klikoni në butonin e shkarkimit për ta ruajtur videon në telefonin tuaj Android.
Hapni aplikacionin tuaj tiktok ose faqen e internetit tiktok në kompjuterin tuaj. Gjeni videon që dëshironi të shkarkoni pa filigran. Kopjoni lidhjen e videos dhe ngjisni në kutinë e kërkimit në krye të faqes kryesore të kësaj faqeje. Klikoni në butonin "Konverto tani" dhe prisni që Dowtik të përfundojë përpunimin e videos tuaj. Pasi të ketë përfunduar përpunimi, klikoni mbi shkarkimin për të ruajtur videon në desktopin tuaj.
Videot e ruajtura ruhen në vendndodhjen e paracaktuar të shkarkimit që keni vendosur në shfletuesin tuaj. Ju mund ta kontrolloni këtë duke shkuar te cilësimet e shfletuesit tuaj, duke klikuar mbi shkarkimet dhe duke kontrolluar vendndodhjen tuaj aktuale të shkarkimit.
Jo, shërbimi i ofruar nga Downtik është absolutisht falas! Nuk duhet të paguani asgjë për të shkarkuar videot e TikTok duke përdorur faqen tonë.
Jo, nuk ka asnjë kufizim në numrin e videove që mund të shkarkoni. Mund të shkarkoni sa më shumë video që dëshironi.
Faqja jonë e internetit mbështet të gjitha pajisjet inteligjente që mund të hyjnë në internet përmes shfletuesve të njohur si Chrome, Firefox dhe Safari.
Jo, nuk keni nevojë të instaloni ndonjë aplikacion ose shtesë për të shkarkuar video nga TikTok pa filigranë. Thjesht kopjoni lidhjen e videos së TikTok që dëshironi, ngjisni atë në kutinë e kërkimit në krye të faqes sonë dhe do ta keni gati shkarkimin tuaj në sekonda.
Jo, nuk keni nevojë të keni një llogari TikTok për të shkarkuar video duke përdorur Downtik. Për sa kohë që keni lidhjen për videon e TikTok që dëshironi, mund të përdorni shkarkuesin TikTok të kësaj faqeje për të shkarkuar dhe hequr filigranin nga videot e TikTok.
Fatkeqësisht, shkarkuesi i TikTok i Downtik nuk mund të qaset në përmbajtje nga llogaritë private të TikTok. Ne mund t'ju ndihmojmë vetëm të shkarkoni video nga llogaritë publike.
Ju mund të merrni lidhjen e videos TikTok duke klikuar ose duke klikuar butonin e lidhjes së kopjimit në desktop ose duke shtypur butonin e ndarjes dhe duke kopjuar lidhjen prej andej në celular.
Distinktivi

Shkarkoni videot e TikTok pa ujëra

Ne jemi shkarkuesit më të mirë të TikTok në ueb. Është falas dhe nuk kërkon regjistrim.

Imazhi i çelësit 3D

Karakteristikat kryesore

 • Nuk ka filigranë.
 • Ju mund të shkarkoni video TikTok në çdo lloj pajisjeje. TikTok, si parazgjedhje i lejon përdoruesit të shkarkojnë video, por ata shtojnë një filigran. Këtu ofrojmë video pa filigranë.
 • Praktikisht nuk ka reklama, vetëm ato që na duhen për të ruajtur shërbimet tona dhe zhvillimin e mëtejshëm.
 • Është gjithmonë falas.
Flluskë mesazhi izometrik

Si të shkarkoni video TikTok pa filigranë

 • 1. Kërkoni videon që dëshironi të shkarkoni në TikTok.
 • 2. Kopjoni dhe ngjisni URL-në e TikTok në shiritin e mësipërm.
 • 3. Klikoni në Convert Now.
 • 4. Mirupafshim! Kontrolloni dosjen tuaj të shkarkimeve.
Shkarkoni dosjen me simbolin e lidhjes në të

Ku mund ta gjej lidhjen TikTok për shkarkim?

 • 1. Hapni aplikacionin TikTok
 • 2. Gjeni videon TikTok që dëshironi të shkarkoni
 • 3. Klikoni "Share" dhe gjeni butonin "Kopjo lidhjen".
 • 4. Tani, URL-ja është gati për t'u ngjitur!

downtik.to Logo

E drejta e autorit © 2022 downtik.to. Të gjitha të drejtat e rezervuara.